(PC) Minecraft X-RAY Elmas Hilesi Indir

Minecraft Elmas Hack Mod İndir

Minecraft X-RAY Elmas Hilesi Açıklaması 

Minecraft, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri. Ülkemizde de binlerce kullanıcı, yerli ve yabancı sunucularda yada tekli oyuncu modunda bu popüler oyunu zevkle oynuyor.

Özellikle rekabetin kızıştığı multiplayer oyun modları, oyuncuları zaman zaman hile olarak adlandırılabilecek modları kullandırmaya zorluyor. Örneğin Xray Hack olarak adlandırılan bir yazılım, blokları şeffaf bir görünüme kavuşturuyor. Bu sayede elmas gibi değerli kaynaklar yada düşman takım oyuncuları kolaylıkla görülebiliyor.

Ne yazık ki günümüzde birçok sunucu, oyuncuların hile yapmasını engellemek için çeşitli yöntemler geliştirmiş durumda. Nitekim web sitemiz, sunucular tarafından tespit edilmesi neredeyse imkansız bir hileyi kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

Minecraft elmas hilesi, internette kolaylıkla bulabileceğiniz binlerce modun aksine, texture pack, yani yeni adıyla resource pack özelliğini kullanıyor. Bu sayede oyuncular blokların dış görünüşlerinde ufak değişiklikler yaparak oyun kaynak kodunu birkaç tıkla değiştirmiş oluyor.

X-Ray elmas hilesi, basitçe oyununuza eklenebilir, istendiğinde deaktive edilebilir. 1.8 sürümü ve üstü Minecraft sürümlerinde sorunsuz çalışan mod ile, birçok sunucuda güvenle oynayabilir, hile yapabilirsiniz!

Xray Elmas hilesi, blokların görünüşlerini tümüyle değiştirmez. 
Hileyi kullanırken oyununuzu zevkle oynayabilirsiniz.

Minecraft Elmas Hack

Hile aktifken lav havuzlarından kolaylıkla sakınabilir, sınırsız bir görüş alanına sahip olabilirsiniz.
Elmas madeninin bulunduğu yeri hızlıca tespit edin ve zaman kazanın!

Minecraft Elmas Hack

Elmas hilesi modunu %Appdata% 'da ".minecraft" > "resourcepacks" klasörüne dosya halinde kopyalayın ve oyunda "Options" > "Resource Packs" bölümünden aktive etmeyi unutmayın. Dilediğiniz zaman modu aktif hale getirebilir, dilediğiniz zaman her zamanki Minecraft görünümüne geri dönebilirsiniz. Hemen deneyin!


Minecraft X-RAY Elmas Hilesi İndir


İndir
Platform: Windows
Boyut: 20 kB
Tür: Klasör
Şifre: 1as23bitibika2as12

Beğendiğiniz içeriği
arkadaşlarınızla paylaşmayı
unutmayın!