(PC) Fifa 15 Ucretsiz Turkce Yama Indir

Fifa 15 Oyun Açıklaması

Fifa serisi, birkaç yıldır oynanışı, grafikleri ve popülerliği ile PES'i geride bırakmış, futbol simülasyonları arasında liderliği ele geçirmiştir. Ülkemizde de oyunseverlerin büyük bir kısmı, PES yerine Fifa' yı tercih etmektedir.

Fifa, ne yazık ki tamamen Türkçe değil. EA Sports' un efsanevi oyununu indirdiniz ve dil sorunları yaşıyorsanız, yayınladığımız yamayı denemenizi tavsiye ederiz. Türkçe spiker desteği, oyununuzu çok daha eğlenceli hale getirecektir.

Onlarca sitede dolaşıp, çeşitli yamalar aramaktan bıktıysanız, Bitibika farkıyla sunduğumuz  Fifa 15 yamasını denemenizi tavsiye ederiz. Tamamen güvenli ve ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Turkcespiker.com 'a çevirileri ve oluşturdukları uygulama için teşekkür ederiz!

Fifa 15 Türkçe yama, sıkıştırılmış dosyasında kullanıcılarımıza sunulmuştur. Göz alıcı grafikleri ve dil desteği ile Fifa 15 Yama 'sına bayılacaksınız! Hemen indirin ve Fifa deneyiminizi zenginleştirin. Oluşturduğumuz arşiv klasörü, otomatik çalışan bir yazılım içerir. İyi eğlenceler!


Fifa 15 Oyun Videosu





Fifa 15 Oyun Görselleri





Fifa 15 Ucretsiz Turkce Yama Indir


Fifa 15 Yama İndir
Platform: Windows
Boyut: 17.8 MB
Tür: RAR Dosyası
Şifre: 1as23bitibika2as12

Beğendiğiniz içeriği
arkadaşlarınızla paylaşmayı
unutmayın!