(PC) Minecraft 1.8 Crackli Hileli Launcher Indir


Minecraft 1.8 Oyun Açıklaması


Minecraft, kutu kutu eğlence ve yaratıcılık oyunu! 1.8 sürümü ise, oyuna birçok yenilik ve iyileştirme getiriyor. Minecraft 1.8 , oyunun şimdiye kadar yaptığı en büyük güncelleme!

1.8 Sürümündeki Yenilikler
Zırh standları, amblemler, endermitelar, yeni sualtı dungeonları, birçok yeni komut, onlarca iyileştirme, çok daha yüksek FPS, birçok ayar değişikliği ve tabii ki tavşanlar! Evet, birbirinden güzel bir sürü tavşan çeşidi bu sürüm ile geliyor!

Minecraft 1.8 sürümünü crackli (yada hileli) olarak indirebilir ve ücretsizce oynayabilirsiniz. Crakli sürümde bazı sunuculara girerek arkadaşlarınızla oynamak da mümkün! Bunun için bukkit server kurarak ücretsiz olarak multiplayer oynayın! Orijinal sürümü ile neredeyse hiçbir farkı olmayan oyun tek link!

Crackli Minecraft Launcher, ücretsiz Minecraft oynamamıza olanak sağlayan hızlı ve güvenli bir sistem. Hızlıca bilgisayarınıza indirebilir ve oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Minecraft 1.8 bilgisayarınızı diğer sürümlere göre çok daha az zorlayacak ve daha akıcı olacaktır. 

Bitibika' yı kullanarak tek tıkta indirebilirsiniz. Virüs taramasından geçirilmiş ve hızlı veri transferi için sıkıştırılmıştır. Minecraft 'ın yepyeni bir sürümünde buluşana kadar iyi eğlenceler!


Minecraft 1.8 Oyun Videosu:





Minecraft 1.8 Oyun Görselleri


Yeni Su Canavarları!


Yeni Sualtı Dungeonları!


Yepyeni bloklar ve eşyalar! Hepsi bu güncellemede!



Minecraft 1.8 Crackli Hileli Launcher İndir


Minecraft 1.8 Crackli İndir
Platform: Windows
Boyut: 110.1 MB
Tür: RAR Dosyası
Şifre: 1as23bitibika2as12

Beğendiğiniz içeriği
arkadaşlarınızla paylaşmayı
unutmayın!